dimarts, de maig 27, 2008

Salvem Mònica López!

Un fòrum d'internet impulsa una plataforma perquè la meteoròloga no abandoni TV-3
CARMEN MORENO
BARCELONA
Des que EL PERIÓDICO va informar, divendres passat, de la intenció de TVE de fitxar Mònica López, dona del temps de Televisió de Catalunya, internet s'ha convertit en un centre d'intercanvi d'opinions a favor i en contra.
El possible fitxatge de la catalana, que col.labora també a EL PERIÓDICO, ha obert un acalorat debat entre usuaris del fòrum CATmeteo, en el qual es parla sobre temes relacionats amb la meteorologia a Catalunya. N'hi ha que defensen la proposta de TVE com "una gran oferta professional i/o personal per a la meteoròloga", encara que també hi ha qui assegura que "és un pas cap enrere" en la seva trajectòria. La confrontació d'opinions entre el públic ha arribat a tal punt que fins i tot s'especula amb la idea de crear una plataforma pro Mònica López (www.savemonilopez.com) perquè "no marxi a TVE".

'UNA TONTERIA'
No obstant, no tots recolzen la constitució d'aquesta plataforma, i afirmen que "és una tonteria" i que "si se'n va, serà per motius professionals i/o personals". Mentre uns intenten mostrar el seu rebuig a la proposta de TVE, altres asseguren que "hi ha massa meteoròleg a TV-3" i que, a més, "Mònica ja no surt tant al Telenotícies, per no dir mai", i fins i tot n'hi ha que es queden indiferents: "M'és exactament igual que se'n vagi; és més, ho prefereixo, la trobo molt limitada".
També alguns dels internautes recorden que "a TV-3 existeixen professionals que estan pujant prou preparats per cobrir la baixa de López". I, fins i tot, la comparen amb Tomàs Molina, donant a entendre que "sembla que hi hagi dos bàndols: Molina i López, en un, i a l'altre, Dani, Toni, Mauri, Eloy...".
Altres van més enllà i es plantegen que si "la meteorologia de TV-3 s'exporta a la resta del país, és fantàstic", i afirmen que el fitxatge "serviria per millorar les altres cadenes", ja que el seu nivell "deixa molt a desitjar". Encara que hi ha qui es manté en la seva posició afegint que "canviar el format de TVE és molt difícil, perquè quan una cosa funciona, per què s'ha de modificar".

1 comentari:

... ha dit...

Per mi que se'n vagi. No m'agrada com ho fa. Preferixo mil cops en Molina o en Toni-ara-m'aprimo-ara-m'engreixo Nadal. I segur que a la cantera hi ha mil dones millors que la Lòpes.
Salut!