dilluns, de maig 26, 2008

Benvinguts!




Tenim dos nous membres! Benvinguts Carlos i Albert! Espero que amb la vostra participació aconseguim animar una mica el blog.

Salut!

9 comentaris:

... ha dit...

No sabeu què heu fet convidant-me a escriure aquí hoohohohoh (riure pèrfid amb llamps i trons de fons).
Espero estar a l'alçada (toma ç en un teclat suec-xungo!) dels aconteixements i enriquir aquest lloc.
Salut!

vdbdc ha dit...

Això, això, a veure si us animeu i escriviu alguna coseta.
Ens veiem, V.

Xavier ha dit...

Ja heu passat la sele? A veure, vull una redacció sobre l'impacte mediàtic al Camerún d'Antònia Font, i la seva influència en el paper del Txiquiliquatre a Eurovisió. Si voleu anar per nota, feu un assaig comparatiu entre la Kate i la Juliet.

Xavier

... ha dit...

Redacció

Hom pot veure una clara influència d'Antònia Font (AF) a la cultura i en els medis camerunencs. Exemples d'aquesta influència serien el fet que AF parla un dialecte molt proper al Mandinga, subidioma col.loquial de la classe mitjana al Camerun. A més, AF compta amb la presencia de Pau Debon, que dit ràpid (paudebón) significa felicitat i joia infinita entre la gent de Camerún.
Per altra banda Rodolfo Chiquilicuatre (RC) és també un clar exemple d'influència antoniafoniana, com s'observa en el seu domini de la guitarra i l'ús d'expressions pròpies d'AF com "ta bueno ta bueno".
En quant a la Kate i la Juliet no sé qui són, així que parlaré de Sonia i Selena, que van inspirar RC amb el seu baila baila bailando va, baila baila bandando JEI! L'evolució fins a 1-el briquindans (i continuació) és sota el meu punt de vista, òbvia i per tant no la comentaré.
Fi.

. ha dit...

Qui collons és carlos?

Cordialment

cARLKOS

Xavier ha dit...

"En quant a la Kate i la Juliet no sé qui són". Uiuiuiui.

... ha dit...

Hòstia hòstia! quina pressió. Aquest uiuiuiui ha sonat a nominació per abandonar el blog, merda merda! hauré de llegir-me els 235 missatges per esbrinar qui són la Kate i la Juliet! i jo amb un munt de paperassa per fer encara. Damn it! (per anar practicant...)

vdbdc ha dit...

Efectivament Albert, no saber qui són la Kate i la Juliet és un fet molt greu que et deixa a la corda fluixa.

I ja et dic que si goses dir que la Kate és més sexual (per no dir que té un peacho polvo) que la Juliet hi haurà consell de guerra sumaríssim en contra teva.

Una pista: 815.

... ha dit...

Ok, el meu amic google m'ha ajudat en un nanosegon i ja sé qui són les dues perdudes aquestes. Sort en vaig tenir de reservar bitllets pel 816 enlloc del 815... :P
M'abstindré de jutjar la càrrega sexual de cadascuna d'elles. Tot sigui per evitar un consell de guerra amb rifles de mentos i dietcoke.
Salut!