dimarts, de novembre 06, 2007

Nou disc en breu!







Extret de ritmes.cat:

Coser i cantar, escrit així, amb "i" llatina, és el títol del nou àlbum d'Antònia Font, un disc que, dinamitant el concepte de grans èxits, revisa el bo i millor del seu repertori en companyia de la Bratislava Symphony Orchestra.

Amb una cinquantena de músics de corda i vent interpretant els arranjaments realitzats pel cel·lista i compositor contemporani Miquel Àngel Aguiló, el quintet mallorquí descobreix una perspectiva inèdita del maridatge entre pop i sinfonisme.

Aprofitant els recursos que ofereix l'orquestració sense abdicar de la seva essència mediterrània, Joan Miquel Oliver (guitarra i composició), Pau Debon (veu), Pere Manel Debon (bateria), Joan Roca (baix) i Jaume Manresa (teclats) reconstrueixen un total de vint temes, inclosos himnes com Alegria, Robot, Vitamina Sol i Tots es motors, en un treball d'absoluta referència que es publicarà, via Blau-Discmedi, el 12 de novembre. Dos CD i un DVD que reuneix tots els clips de la banda i estrena un making off de la gravació per celebrar la primera dècada de llum d'una banda indispensable.

Llistat de temes:

CD 1
Mecanismes
Tokio m'és igual
Dins aquest iglú
Alegria
Vitamina sol
Jo, robot
Vos estim a tots igual
Wa yeah!
Bamboo
Productes de neteja

CD 2
Amazones a sa lluna
Armando Rampas
Astronauta rimador
Holidays
Robot
Portaavions
Tots es motors
Alpinistes-Samurais
Batiscafo katiuscas
Vehicle lunar

DVD
Pel·liculeta: Els mecanismes (Documental lo-fi) i videoclips.

2 comentaris:

vdbdc ha dit...

Visca!!!
Visca!!!
i
Visca!!!

vdbdc ha dit...

Ahir vaig fer un tomb per la seva web oficial i em vaig baixar quatre cançons seves (Alpinistes Samurais, Dincs Aquest Iglú, Tenc Amena i Vos Estim a Tots Igual) en directe.

Ses coses no són fàcils per ningú, V.