dimecres, d’octubre 17, 2007

Srs/Sres d'Iberia,



Em dirigeixo a vostès per demanar-los que deixin d'enviar-me publicitat enganyosa. L'emoció que vaig sentir en veure l'encapçalament "Catalunya Intercontinental Iberia" es va esvair a l'instant en llegir "Conexiones ágiles en la Terminal (T4 S) de Madrid", i això és jugar amb els sentiments de les persones.
Moltes gràcies, i que tinguin un bon vol lluny de casa meva.

5 comentaris:

vdbdc ha dit...

Aquesta catalanofòbia està ofegant el nostre país.
El fet de tenir unes infraestructures que estan molt per sota de les necessitats de Catalunya fa que moltes grans empreses no s'estableixin o marxin de Catalunya. Aquest fet fa que no podem crèixer.

I això que no parlo del que suposen aquestes deficiències per a les persones.

I dic catalanofòbia perque qui determina com han de ser les infraestructures és a Madrid i des d'allà no ens deixen tenir el que necessitem per a crèixer. Espanya és un dels pocs països europeus on el sistema d'aeroports és totalment centralitzat, i així ens va, hem de passar per Madrid per a tot. I el que es pitjor és que mani qui mani a M ens donen pel cul igual.
I si un dia decidim d'enviar a prendre pel cul a tots aquests desgraciats, tindrem de seguida els tancs a la Diagonal, com diu l'article nosequal de la sacrosanta constitució espanyola.

Fa un temps les meves opinions no eren tan radicals, però un es cansa de que el prenguin per gilipolles.

Ja n'hi ha prou, V.

(Petit comentari: La forma políticament correcta de Srs./Sres. no és gramaticalment correcta)(aquesta correcció política em provoca al·lèrgia, al final acabarem dient 'les gosses i els gossos són les millors amigues i els millors amics de les dones i dels homes', i ja posats enlloc de dir 'millors amigues' dir 'millores amigues', que ja no ve d'aquí)

Xavier ha dit...

I quin tipus d'al·lèrgia et provoca? Asma? Grans a la cara? Collons inflats? Ho sento, prometo no fer-ho més.

vdbdc ha dit...

No, no, fes-ho les vegades que vulguis.

El to del meu comentari sembla una mica en plan sheriff de l'idioma, i no és aquesta la meva intenció.

Espero no haver-te molestat.

Només volia dir que no m'agraden aquestes formes políticament correctes perque gramaticalment no ho són, però com es diu en castellà 'para los gustos estan los colores'. Algú sap algun refrany equivalent en català?.

Si algú llegeix això i pensa, dos punts cometes, que :"però si el Víctor escriu com el cul!!!" doncs sí, té raó, però miro de ser tot lo correcte que puc, com per exemple en el plural neutre.

L'al·lèrgia és bàsicament a tot allò políticamentsupercorrectedelcagar que fa que si el que tu penses (per exemple posts sobre (no)integració del immigrants)t'etiquetin de feixista, masclista, o qualsevol altre -ista negatiu que us passi pel cap.

Adeu, Victorista.

Enric ha dit...

Com que no gaudeuix-ho d'un moment d'inspiració, no faré un debat, però sí que volia deixar constància que trobo totalment correctes les paraules del nostre ben estimat Víctor.

Salut i república,
Enric

vdbdc ha dit...

Gracies Enric.
Volia dir que al meu darrer comentari em falten unes linies al darrer paràgraf. Hauria de dir:

L'al·lèrgia és bàsicament a tot allò políticamentsupercorrectedelcagar que fa que si el que tu penses (per exemple posts sobre (no)integració del immigrants) no és allò que s'enten com a políticament correcte (almenys en públic, que després xerrant en petit comité és una altra cosa) t'etiquetin de feixista, masclista, o qualsevol altre -ista negatiu que us passi pel cap.

Adeu, V.