dimecres, de maig 30, 2007

Quina tauleta...

Impressionant... Surt al Novembre... Si no teniu tauleta per fer l'aperitiu... :P


3 comentaris:

... ha dit...

cunyaaaaao, peacho mesita!
ara... el dia que se't ratlli amb alguna cosa jo crec que t'agafa algo....

vdbdc ha dit...

Us imagineu aquesta taula al Tomàs? Segur que hi ha un botonet on diu "otra de lo mismo, coññññññññño!!!". Tambè hi hauria un menú per a escollir quin cambrer vols que t'atengui (o et cridi), el fastigós o el més fastigós.

Respecte el que diu l'Albert, espero que els de Microsoft hagin tingut una mica de seny i la sufície sigui d'aquestes que no es poden ratllar o com a mínim que sigui fàcilment reemplaçable.

Us poso un copy&paste de la noticia que ha sortit a El Periòdico de Catalunya sobre la taula-ordinador aquesta.

Apa, a10, V.
--
Microsoft va mostrar ahir com en el futur dels ordinadors encara hi ha moltes coses a dir. Steve Ballmer, president de la companyia, va presentar un ordinador amb forma de taula de cafè que té una pantalla tàctil capaç de reconèixer objectes i servir d'interfície per difondre informació, amb les mans o objectes en lloc de ratolins i teclats. Surface pot reconèixer desenes d'objectes que es posin a sobre seu, i proporcionar informació vinculada prèviament.
L'objectiu inicial de Microsoft és instal.lar l'ordinador --valorat entre 3.800 i 7.500 euros-- en llocs públics, encara que en el futur "aquestes superfícies-interfície estaran a tot arreu", preveu Steve Ballmer, president de la companyia. ¿L'objectiu? "Centenars de milers d'hotels o restaurants poden estar interessats en Surface", va explicar Ballmer. De moment, han firmat un acord amb un parell de casinos de Las Vegas, els hotels Sheraton i les botigues de T- Mobile, en què es presentaran aplicacions com la carta dels restaurants amb fotos a la pantalla o jocs de cartes virtuals, que es poden jugar a diverses mans.
La presentació d'ahir va mostrar possibilitats tan espectaculars com manipular fotos amb les mans, situar un got sobre la pantalla i que aparegués informació perquè reconeix l'objecte, o pintar un dibuix entre diverses persones al mateix temps usant una paleta de color.

APLICACIONS EN PUBLICITAT Aquesta espectacularitat afavoreix les aplicacions en publicitat, el mercat que més sembla interessar ara Microsoft. La companyia, que pretén rendibilitzar part dels seus programes i aplicacions amb ingressos comercials, insisteix aquests dies en noves ampliacions per al seu Live Search Maps, el mapa de carrers que incorpora ciutats en tres dimensions, com Nova York i Seattle, amb informació real sobre el trànsit o el temps.
Però, en aquest terreny, Google sembla agafar avantatge. La companyia del buscador ha inclòs vistes fotorealistes en tres dimensions de diverses ciutats nord-americanes a la seva popular aplicació Google Earth, que permeten crear la il.lusió de passejar-se pels carrers virtualment i a vista d'ocell.
L'Street View de Google Earth és similar a un programa que va utilitzar A9.com, una empresa d'Amazon. El software de Google, vinculat a Google Maps, també permet localitzar restaurants, botigues, marcar punts de referència i fins i tot comprovar parades d'autobusos o els noms dels carrers. D'entrada, el servei està disponible en mapes de San Francisco, Nova York, Las Vegas, Denver i Miami, encara que aviat s'estendrà a altres ciutats.
Google va anunciar ahir també el llançament de Mapplets, una eina per a programadors que permet construir petites aplicacions que apareixen en els mapes i que contenen tot tipus d'informació, com per exemple llistes de vivendes disponibles o restaurants.

Animal ha dit...

Dues coses:
1) uaalaaaaaa, peacho pantallote, neeeeng
2) mmmmm, les braves del Tomàs... He de tornar-hi, sobretot pel tracte.