dijous, de desembre 18, 2008

És vergonyós


Aquest matí he enviat un mail al meu confident secret sobre temes polítics, que romandrà en l'anonimat sota les sigles E.Q. i Serrano, parlant del fet que just en tornar en Josep 'Cabories' Montilla de viatge del Japó amb el propòsit de que les empreses japoneses instal·lades a Catalunya no acomiadessin treballadors l'empresa Sony anuncii que acomiadarà 275 treballadors.

E.Q. i Serrano m'ha fet arribar aquesta informació que desconeixia:


" Mira, hi ha per llogar.-hi cadires amb aquest govern. Sols dir-te que el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, que també va viatjar al Japó va dir que de les multinacionals instal·lades a Catalunya, les que tenen més risc són "les que no disposen d'un departament d'investigació i desenvolupament (R+D), com és el cas de Sony".

Aquest senyor hauria de saber que la planta de Viladecavalls té un departament de R+D com una casa de pagès. Si va dir aquesta bajanada davant dels dirigents japonesos no m'extranya que hagin fotut fora tanta gent. Deuen pensar: "bah, aquests no tenen ni puta idea del que tenim allà, o sigui que a prendre pel cul".

És vergonyós. "


Doncs sí, és vergonyós, igual de vergonyós que és que el conseller Saura obligui als mossos a acudir als seus actes polítics.


No sé on anirem a parar amb aquesta gent.

1 comentari:

vdbdc ha dit...

http://www.flickr.com/photos/vdbdc/3050577923