dimarts, d’octubre 07, 2008

Lost

Amb el permís del Xavi, la Núria farà de Katie. Un servidor de Jack. Canviarem (crec recordar), la ciutat de los Angeles, per qualsevol ciutat de la província de Barcelona. Molt probablement serà fosc. La llum del sol ja farà estona que haurà deixat d'il·luminar tot d'objectes animats i inanimats. En Jack, amb els ulls vermells, fruit de les llargues estones que roman despert, pensant una vegada i una altre en el mateix, denota una cara d'esgotament, com si poc li faltés perquè la seva vida minvés per sempre. Mira la Katie. Es miren durant una estona, totalment en silenci, fins que al final en Jack li diu: "Mai hauríem hagut d'haver marxat de la illa...."

3 comentaris:

Edu ha dit...

mmmm... necessites unes vacances

per cert, és Kate... borinot!

Enric ha dit...

Sí, sense cap mena de dubte necessito unes vacanes o un canvi de feina...

Tot i lo estrany del missatge, espero que la Núria "el pilli".

Apa, salut i república !

Animal ha dit...

Estimat Jack,
A la nostra darrera trobada vaig veure que, afortunadament per a tu, encara no eres víctima de la síndrome de la Illa... Ara veig que no has trigat gaire en sentir aquesta angoixa, aquests pensaments foscos que un cop rere l'altre tornen al cap per dir-te: per què collons vas marxar!?
I tornant a ser Núria: jo les vacances les necessito i el canvi de feina més encara (ja estic en ello). Ara bé: serà suficient? Vols dir que no patim una estranya patologia anomenada parasitisme universitari que ens ha contaminat la sang?
En fi... fa n! que no tinc temps ni per mirar l'Astronautes... no cal que digui res més, oi?
Salut, paciència i empemta per canviar.