dimarts, de febrer 12, 2008

MaredeDéuSenyor!!!!


He tret aquesta informació del diari El Mundo.

El set de desembre del 2006 una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona atropellà una dona embarassada.


Doncs bé, no fa gaire, i tot i ser responsable de l'atropellament l'urbà, l'ajuntament ha reclamat a la dona 604.80€ per la
reparació de la moto!!!


Un cop aquesta noticia va ser publicada al diari, els ha caigut la cara de vergonya i han retirat la reclamació. Això sí, continuen donant la raó al guardia urbà.

Amb un parell, V.

2 comentaris:

Animal ha dit...

Pel que he escoltat a la ràdio, la dona va sortir d'entre els cotxes. La moto anava circulant i la va atropellar... Xungo multar-la, però potser sí que va ser ella la culpable, no?

vdbdc ha dit...

També he sentit que la senyora va sortir d'entre els cotxes, però també que el motorista circulava a velocitat inadequada.

El problema rau en el fet, crec jo, en el fet que encara que el motero sigui o no culpable, la seva paraula val més que la del ciutadà normal i corrent.

Per exemple, fa uns mesos em van multar (bé, a ma mare, que el cotxe està al seu nom però no té carnet de conduïr) per aparcar en un gual a un lloc de Barcelona on no hi he estat mai, i tot i que al demanar la foto es veia clarament que no era el meu cotxe el que estava aparcat davant el gual (es veia molt clarament perque no hi havia cap cotxe davant el gual), com que l'urbano havia dit que era el cotxe matrícula tal, doncs dues pedres.

Petons a les mares de tots els urbanos, V.