dijous, de març 27, 2008

Quant costen uns sostenidors?



He llegit a la web del diari El Mundo que hi ha un nou tipus de sostenidors que fan el mateix que els Wonderbra però encarà més.

M'ha cridat l'atenció el fet que diu que tenen un preu assequible de 44€ (més de 7000 peles). Em sembla bastanta pastarrufa, però com que mai no n'he comprat i no sé quant costen uns sostenidors normals no tinc amb qué comparar.

Algú em pot dir quant costen uns sostenidors normals?

Adéu, V.


2 comentaris:

Teresa ha dit...

Doncs de sostenidors n'hi ha de moltíssims preus, però uns de normalets (sense marca ni coses especials) valen uns 20 euros. Tenint en compte que aquests que dius deuen portar un relleno especial i tota una mandanga de coses, no els veig cars tenint en compte com està el panorama. Per cert, què tenen a veure els sostenidors amb el cambrer del graffiti??

per cert, he vist a les notícies del migdia unes imatges del concert d'ahir d'Antònia Font i m'ha fet la impressió que va ser espectacular. Quina enveja. I quina ràbia no haver vingut!!!

vdbdc ha dit...

gracies per l'informació.
el grafittis no tenen resa veure, però com que m'agrada posar alguna foto als posts que faig, he posat aquesta.
respecte al concert.... espectacular és poc. el concert d'ahir pot ser un dels més importants que hagin fet mai els A.F.
salut, v.