divendres, d’agost 17, 2007

L'Escurçó Negre.

Benvolguts amics, ahir estava veient un capítol de l'Escurçó Negre amb el Jordi i vaig sentir una gran frase de l'Escurçó que no puc menys que compartir amb vosaltres.

Aquesta frase correspon al darrer capítol de la tercera temporada.

" Un home pot lluitar per un munt de raons: pel seu país, per principis, pels amics, per la llàgrima que cau de la galta d’un infantó rosset. Però jo, en canvi, vendria la meva pròpia mare per un munt de diners, un rellotge de broma i una col·lecció de pornografia... francesa! "

" A man may fight for many things: his country, his principles, his friends, the glistening tear on the cheek of a golden child. But personally I’d mud-wrestle my own mother for a ton of cash, an amusing clock and a sack of French porn. "


Una altra gran frase d'aquest personatge és: " Estimat enemic: Que Deu t’odii a tu i a tots els teus, que et tornis tot de color carbassa i que et tallin el coll en un moment ben inoportú. "


1 comentari:

Edu ha dit...

Que gran...

Altres frases de l'Edmund :D

'És tan poc efectiu com una porta d'un pam per un elefant'

'És la idea més absurda des de que Abraham Lincoln va dir: "M'avorreixo. Avui aniré al teatre"'

'Tens tanta habilitat per al camuflatge com un ós polar amb ulleres de sol que intenta colar-se en un club de golf només per a girafes.'