dimecres, de desembre 24, 2008

dijous, de desembre 18, 2008

És vergonyós


Aquest matí he enviat un mail al meu confident secret sobre temes polítics, que romandrà en l'anonimat sota les sigles E.Q. i Serrano, parlant del fet que just en tornar en Josep 'Cabories' Montilla de viatge del Japó amb el propòsit de que les empreses japoneses instal·lades a Catalunya no acomiadessin treballadors l'empresa Sony anuncii que acomiadarà 275 treballadors.

E.Q. i Serrano m'ha fet arribar aquesta informació que desconeixia:


" Mira, hi ha per llogar.-hi cadires amb aquest govern. Sols dir-te que el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, que també va viatjar al Japó va dir que de les multinacionals instal·lades a Catalunya, les que tenen més risc són "les que no disposen d'un departament d'investigació i desenvolupament (R+D), com és el cas de Sony".

Aquest senyor hauria de saber que la planta de Viladecavalls té un departament de R+D com una casa de pagès. Si va dir aquesta bajanada davant dels dirigents japonesos no m'extranya que hagin fotut fora tanta gent. Deuen pensar: "bah, aquests no tenen ni puta idea del que tenim allà, o sigui que a prendre pel cul".

És vergonyós. "


Doncs sí, és vergonyós, igual de vergonyós que és que el conseller Saura obligui als mossos a acudir als seus actes polítics.


No sé on anirem a parar amb aquesta gent.

dilluns, de desembre 15, 2008

P.S.C.


El P.S.C. votarà que sí als pressupostos de l'Estat el qual ens boicoteja l'Estatut. Desgraciats!!! Espero que hi hagi una partida de vaselina i genolleres, ja que ens donaran pél cul durant uns anys més i encara ens haurà d'agradar.

Bück dich, V.

cata...CRACK!!!

dijous, de desembre 11, 2008

dimecres, de desembre 10, 2008

50€




He venut aquesta foto per 50€!!! Els primers euros que guanyo amb la fotografia!!!

L'he venut a la revista Sportlife. Resulta que al mes de setembre aquesta foto va sortir sense el meu permís a la revista, els vaig enviar un mail per a que m'expliquessin qué havia passat i no em van respondre. Fa pocs dies algú que coneix al director li ho va dir i aquest s'ha posat en contacte amb mi, m'ha demanat disculpes i m'ha ofert 50€ per la foto. He acceptat.

Mira que bé, V.