dimarts, de juliol 22, 2008

divendres, de juliol 18, 2008

divendres, de juliol 11, 2008

El fill de puta i la mala puta.




Aquests dies s'està jutjant a un fill de puta que matà a cops a un nen d'un any, fill de la seva parella, perque li va fer perdre una partida a la consola. No hi ha pressumpció d'innociència que valgui, doncs el fill de puta ha admés els fets. Aquest tio és un fill de puta, no hi ha res més a dir.

Ara ve el torn de la mala puta: La mare de la criatura. Aquesta senyora ha tingut un fill amb l'assassí del seu altre fill. Aquest segon nen fou concebut abans dels fets, i com que ningú no pot veure el futur, doncs res. Però el que és realment greu és que ha continuat la relació sentimental amb el fill de puta!!! Com es pot mantenir una relació amb algú que ha assassinat un fill teu, i d'aquesta manera, per molt que sigui el pare d'un altre fill?

No ho entenc ni ho entendré, V.




dimecres, de juliol 09, 2008

Navegador segur

"De vegades necessitem connectar-nos a llocs on no volem deixar empremtes. Altres vegades, el que necessitem és no deixar rastre dels llocs pels quals hem navegat perquè estem a la feina o per mil coses. Hi ha una navegador, basat en el Firefox, anomenat Xerobank, que bàsicament és una modificació de Mozilla amb totes les opcions de seguretat implementades i que navega a través d'un túnel segur, la xarxa de servidors TOR (The Onion Router). A més, esborra tota traça de navegació en tancar la sessió, i fa que fora com si mai hagueres estat navegant. En segons quines circumstàncies, pot ser molt útil. És una mica més lent que el Firefox normal, però és degut als mecanismes que fa servir per navegar de forma anònima. El podeu descarregar d'ací "

diumenge, de juliol 06, 2008