diumenge, d’abril 29, 2007

Kàrate Instructor.


Em pixo, V.

dimecres, d’abril 25, 2007

Fill de puta.




Andrés C.S. és un camioner que ahir, vint-i-quatre d'abril del 2007, va matar una persona i va ferir greument una altra causant-li l'amputació d'una cama en perdre el control del seu camió.

Andrés C.S. conduïa borratxo i drogat.

Andrés C.S. és tot un fill de puta.

Aquest qualificatiu es pot fer extensible a tothom que condueix borratxo i/o drogat.

dijous, d’abril 19, 2007

Messidona

Sense comentaris... Disfruteu-lo

dimecres, d’abril 18, 2007

dimarts, d’abril 17, 2007

Mika

Aviam que us sembla... A mi m'ha agradat molt. En alguns moments em recorda la manera de cantar de Freddy Mercury :_)

dilluns, d’abril 16, 2007

divendres, d’abril 13, 2007

Arribada megacracks

No es veu gaire bé, però no ho sé fer millor. Sorry!

divendres, d’abril 06, 2007

ASTRONAUTA RIMADOR



Cafeïna, droga dura, droga fina, control, bumetres de colors, pressions, nivells d´oli, benzina, èter, combustible irascible, crema un sol diòxid dins un cel monòxid, i no descanses astre incombustible?


Déu de s´univers no me diguis que me deixes aquí tirat i aquí tirat. De vacances pagades, anar a fer feina a sa galàxia cinc d´un sistema podrit d´agències de viatges, de putes i fulanes, te cagues, de guarres? Me mor de ganes.

Som s´astronauta rimador que rima i se caga si fallen es motors, som s´astronauta noranta i tenc un paper mate i un rotllo de paper de vàter, un dia assoleiat partim estacions espacials, monitors, cronòmetres, compte enrera fins a nou qui marca sa marca qui dóna el sus i partint com un coet.

Camins que se tanquen i parets, bistecs, cordon blues, pitreres de pollastre, i una merda, puré de proteïna i cafeïna, què és un droga dura i què és un droga fina, 9876543210 ignició!

Controla! Que un LED vermell s´encén.

Controla! Que un LED vermell s´encén.

I preparant es viatge a Saturn he trobat una revista que duia una entrevista amb fotos de sa lluna: Jo i en Simó científics astronautes dedicàvem ses paraules a una reportera veterana, bloc i gravadora. I què passa! Sa pena ma deixat fet una puta braga i ma costa partir i dir adéu a germans i germanes, adéu a tots.

LEDs vermells m´enrevolten controlen cada peça d´un transbordador fil·ligrana i no falla o gairebé no falla ses màquines perfectes Macintosh.

Sa finestra, estrelles que se precipiten. Iogurts de merda seca, s´univers desconegut és una cadena d´esdeveniments que ens afecta més o menys. I es xòfer d´es vehicle lunar discuteix amb un turista que no sap que realment és un artista assegut a un volant que esquivar tots es cràters no és fàcil a tal velocitat.

Sa cuina se posa a mil i el menjador se peta i es cheff que se queixa que no hi ha carn, ni peix, ni olles netes: peroles militars rovellades i es mosso de sa cuina és nou, ningú li ha explicat ni què ha de fer i ses bosses de fems són allà i ningú les tirarà o què? Que això pareix un niu de rates i no una cuina, que si ve un inspector de sanitat fotrà una multa i xaparà es negoci...

Que m´és igual que jo només ho dic, senyora, com sa pot imaginar tot això a jo ma sua soberanament sa polla.

I què anava a dir:

Som s´astronauta rimador que rima i se caga si fallen es motors, som s´astronauta noranta i tenc un paper mate i un rotllo de paper de vàter.

Sinàpsi, lliure pensament, drogodependència, farmàcia, creu roja, creu verda, semàfor no t´assustis company de carretera amic per sempre més.


dimecres, d’abril 04, 2007

Física Quàntica



Un dels trets característics de la Física Quàntica és el fet que les partícules no són ni aquí ni allà, sino que tenen una certa probabilitat de ser aquí i/o allà al mateix temps.

Hi ha un núvol de densitat de probabilitat de que siguin aquí i/o allà.

A aquesta foto podeu veure que el meu cap no és ni aquí ni allà, està ben dispers dins d'aquest núvol.